Financiering

Het bezit van een wagen van Pashuysen betekent niet alleen jarenlang veilig en comfortabel rijplezier. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij een goede en makkelijke financiering die uitstekend aansluit bij hun individuele wensen.

Particulieren

Lening op afbetaling:
De klant gaat een vaste maandelijkse aflossing betalen. Zo kan hij de betaling van de aankoop spreiden over duurtijden van 12 tot 84 maanden.

Ballonfinanciering:
Dit is een lening op afbetaling om de aankoop van een wagen te financieren, dankzij vaste lagere maandaflossingen en een verhoogde laatste maandaflossing (ballon). De klant kan op die manier een wagen uit hogere klasse of  waardevolle opties veroorloven.

Bedrijven

Onze diensten op maat. Aan u de keuze.

U hebt voor uw beroepsactiviteit één of meerdere nieuwe bedrijfsvoertuigen nodig. Uw keuze van het voertuig staat min of meer vast. Nu moet u alleen nog de aankoopformule kiezen die het best past bij uw behoeften en uw prioriteiten op professioneel vlak.

Wenst u liquide middelen te behouden en doet u daarom liever beroep op een huuroplossing? Er zijn verschillende alternatieven mogelijk. Aan u de keuze of u op het einde van het contract eigenaar wenst te worden of alleen wil betalen voor het reële gebruik van uw voertuig.

Financiële renting of leasing
Dit is een huurcontract met betaling van maandelijkse huur en mogelijkheid voor de huurder om de wagen aan het einde van het contract te kopen door te voorzien in een koopoptie.
Als de koopoptie kleiner is dan of gelijk aan 15% gaat het om een financiële leasing. Het contract wordt geboekt op het actief van de balans van de klant als materiële activa en volgt de afschrijvingsregels van het bedrijf.
Als de koopoptie hoger is dan 15% gaat het om een financële renting. Boekhoudkundig wordt dit gelijkgesteld met een huur. De maandelijkse huur verschijnt op de exploitatierekening van de klant als huurlast, zonder invloed op zijn solvabiliteit.

Operationele leasing

Staan gebruiksgemak en flexibiliteit hoog op uw prioriteitenlijstje? Verwacht u van een leasingmaatschappij dat zij uw vlootbeheer mee helpt structureren en inzichtelijk maken? Wenst u minder tijd aan uw vlootbeheer te besteden, zodat u kunt focussen op uw kerntaken? Wenst u voor u en uw bestuurders net dat ietsje extra comfort en flexibiliteit?
Met een operationele leasing bij Group Pashuysen bent u verzekerd van een transparant vlootbeheer met focus op service en kwaliteit. Operationele autoleasing is veel meer dan het louter verhuren van een wagen op lange termijn. Ook andere componenten als onderhoud en herstellingen, bandenwissels, eigen risico, BAverzekering, pechbijstand, vervangwagen en brandstofverbruik kunnen in het contract worden opgenomen. U geniet van het comfort en de flexibiliteit om standaardtaken binnen uw wagenpark zonder meerkost over te laten aan de leasingmaatschappij. Ook voor brandstofkaarten- en beheer biedt Group Pashuysen u professionele bijstand.

Voordelen:

  • vereenvoudiging van uw boekhouding vermits de financierings- en afschrijvingsberekeningen wegvallen; slechts 1 factuur voor een vaste huurprijs;
  • minder activa op uw balans waardoor uw kredietlijnen beschikbaar blijven voor andere investeringen;
  • vereenvoudigde budgettering dankzij de maandelijkse facturering met alle kosten van het voertuig;
  • beheer van uw wagenpark door specialisten, die beschikken over krachtige en geavanceerde hulpmiddelen om uw kosten te optimaliseren;
  • aanzienlijke tijd- en productiviteitswinst;
  • mobiliteit en tevredenheid van de bestuurders verzekerd.