Group Pashuysen

Group PASHUYSEN begon in 1955 als Renault-dealer in Aarschot. Het laatste decennium groeide de groep uit tot een sterk merk en een van de meest vooraanstaande verdelers van kwaliteitsautomerken in België. Recent nam de garagegroep – naast de verdeling van gevestigde waarden Renault, Dacia en Isuzu – ook het vernieuwende merk Hyundai in haar aanbod op. Daarmee biedt de dynamische distributeur haar klanten een uiterst volledig gamma topmiddenklassers aan. Met vestigingen in Genk, Sint-Truiden, Aarschot, Tienen, Leuven en Diest spreidt Group Pashuysen haar dienstverlening over het grootste gedeelte van Zuid-Limburg en Vlaams-Brabant uit. De site in Aarschot blijft het coördinatiecentrum.

Onze verkopers geven u deskundig advies over de aankoop van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. Eigen aankoop, financiële of operationele leasing? Samen zoeken we naar de gepaste financieringswijze in functie van uw behoeften.

Ook in de naverkoop kan u van ons uitgebreid dienstenaanbod genieten. Om uw mobiliteit te garanderen tijdens onderhoud en herstelling, kan u gebruiken maken van een uitgebreid vervangwagenpark en een taxi-service.

Renault & Dacia

Met onze diensten ‘Renault Minute’ en ‘Renault Minute Carrosserie’ kunnen onderhoudswerken en kleine herstellingen bovendien in een minimum aan tijd aangeboden worden. Zo bent u snel weer op weg!

Als erkend Renault Pro+ dealer kan u als professionele klant rekenen op een specifieke dienstverlening op het vlak van verkoop, aflevering en naverkoop (o.a. homeservice).

Group Pashuysen is daarnaast ook erkend Renault Selection dealer. Koop met vertrouwen en geniet van het ‘Garantie OR’ kwaliteitslabel van Renault. Bekijk ons aanbod van tweedehandswagens op www.pashuysen.be

Hyundai & Isuzu

Group Pashuysen opende een nieuwe Hyundai-showroom op de Ter Heidelaan 43 in Aarschot - speciaal voor de verkoop van dit merk. In deze showroom krijgt Hyundai de ruimte die het verdient en kunnen klanten in alle rust het merk en al zijn modellen ontdekken.

Op de Hyundai-site biedt Group Pashuysen voortaan ook Isuzu aan en een select aanbod tweedehands wagens met kwaliteitskeurmerk aan, zoals het I-Best-label van Hyundai.

Voor service, onderhoud en herstellingen kunnen alle Hyundai-eigenaars bij de Pashuysen-site op Gaston Geenslaan 10-12 terecht.

Group Pashuysen biedt u een ruime waaier van diensten aan zodat u maximaal van uw mobiliteit kan genieten!

Merken

Dit zijn onze merken:

      

Historiek

60 jaar geleden, in 1955, richtte Alfred Pashuysen en Josephine Rits Garage Pashuysen op. In 1970 namen Jacqueline Pashuysen en Ludovicus Gijsemans de leiding over en besloten ze de bestaande showroom en werkplaatsen verder uit te breiden.
In het jaar 2000 werd garage Auto Nova in Sint-Truiden overgenomen. Een goed jaar later was het de beurt aan garage Valkenborg te Genk. Zo werden de eerste fundamenten gelegd voor de latere vestigingen Group Pashuysen Sint-Truiden en Group Pashuysen Genk.
Kers op de taart was het nieuwe coördinatiecentrum te Aarschot dewelke feestelijke geopend werd in 2006. Deze hoofdzetel beschikt over maar liefst 2000m² showroom en biedt voldoende mogelijkheden om de andere vestigingen te coördineren en de klanten een uitmuntende service aan te bieden.

We schrijven het jaar 2010. Group Pashuysen Genk opende de deuren van een gloednieuw gebouw. Drie jaar later kreeg Group Pashuysen Sint-Truiden een grondige facelift en is het de eerste garage in regio Limburg volgens het Renault Store-concept. Group Pashuysen Tienen opende in 2014 haar deuren en zorgde tevens voor continuïteit in de vertegenwoordiging van Renault en Dacia in die regio. Sinds 2016 is Group Pashuysen gestart met een Renault-Dacia pop-up store in Kinepolis Leuven, een voorbode van de nieuwe Renault & Dacia vesting langs de Vaart in Leuven die in 2018 de deuren opent.

Sinds 2013 is Group Pashuysen ook officieel verdeler van Isuzu. De grootste producent ter wereld van de zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. 

In 2015 nam de garagegroep – naast de verdeling van gevestigde waarden Renault, Dacia en Isuzu – ook het vernieuwende merk Hyundai in haar aanbod op. Daarmee bieden we onze klanten een uiterst volledig gamma topmiddenklassers aan.

Met de overname van Carrosserie Buccauw in 2017 heeft de Group Pashuysen zich ook in de regio Diest gevestigd en een aanzienlijke uitbreiding gerealiseerd van de capaciteit in koetswerkherstellingen.

Group Pashuysen is een familiebedrijf pur sang en kent al meer dan 60 jaar een constante groei. Sinds 2000 is Group Pashuysen met zoon Davy officieel aan zijn derde generatie toe.