24/08/2020 | Group PASHUYSEN Hyundai is verhuisd!


We openen een Pop-Up om u tijd en hinder te besparen.

 

Beste klanten,

Ook wij ontsnappen niet aan de wegenwerken rond onze vestiging in de Ter Heidelaan. Dat hoeft voor u echter geen probleem te zijn, want Hyundai Group Pashuysen heeft een tijdelijke oplossing gevonden.

Welkom in onze Pop-Up
Voortaan vindt u ook onze showroom in de Pop-Up, in het ex-Wittockx gebouw (Gaston Geenslaan 6). U kent deze locatie wellicht al, gezien onze Hyundai-werkplaats daar reeds gevestigd is.

Denkt u aan een nieuwe Hyundai? Kom gerust langs. De All New i10, een Hybrid of Plug-In Hybrid, een volledig elektrische Hyundai,… In onze Pop-Up kunt u het hele gamma bewonderen. We geven u graag meer advies over uw favoriete model.

Veiligheid voor alles
Ook in onze Pop-Up nemen we alle hygiënische voorzorgen en respecteren we de regels rond sociale afstand. Zo komt u steeds gerust binnen en gaat u even gerust terug naar huis na een bezoek.

Onderaan ziet u een schema met de locatie van de Hyundai Group Pashuysen Pop-Up. In de GPS kunt u ‘Gaston Geenslaan 6, 3200 Aarschot’ intikken. Het is vlakbij onze huidige showroom, dus u hoeft er nauwelijks voor om te rijden.

Tot heel binnenkort,


Het Hyundai Group Pashuysen Team