01/04/2015 | Group Pashuysen neemt Hyundai in portfolio op

Sterke garagegroep biedt breedste keuze dynamische middenklassers

Group Pashuysen is in Aarschot en omstreken een gevestigde waarde als verdeler van kwaliteitsautomerken Renault, Dacia en Isuzu. Met Hyundai erbij biedt de garagegroep haar klanten nu een uiterst volledig gamma topmiddenklassers aan.

Jacqueline Pashuysen, zaakvoerder van Group Pashuysen: “Omdat wij kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel houden, is Hyundai een logische keuze. Met zijn uitgebreide modellenreeks van uitstekende prijs/kwaliteit vult deze constructeur de merken die we verdelen perfect aan.”

 

Snelst groeiende vernieuwer

Hyundai is niet voor niets een van de snelst groeiende merken in Europa. Het dankt zijn populariteit aan de hoogwaardige afwerking van zelfs het kleinste standaardmodel. 
Jacqueline Pashuysen: “Net als wij, speelt Hyundai volop de kaart van de kwaliteit, service en … de volledigheid. Alle modellen hebben een afwerkingskwaliteit die je bij duurdere wagens verwacht, een motor die beter en zuiniger presteert en een lagere CO2-uitstoot. Bovendien heeft Hyundai een volledige standaard veiligheidsuitrusting: ABS, ESP, meerdere airbags, parkeerondersteuning, ….”

 

Kwaliteitsgarantie

Nog een doorslaggevend argument voor Group Pashuysen om met Hyundai in zee te gaan waren de betaalbare prijzen, in combinatie met de vijf jaar waarborg zonder kilometerbeperking die Hyundai op alle nieuwe wagens biedt.

  

Verkoop én topservice

Group Pashuysen opent een nieuwe Hyundai-showroom op de Ter Heidelaan in Aarschot - speciaal voor de verkoop van dit merk. In deze showroom krijgt Hyundai de ruimte die het verdient en kunnen klanten in alle rust het merk en al zijn modellen ontdekken.

Op de Hyundai-site biedt Group Pashuysen voortaan ook een select aanbod tweedehands wagens met kwaliteitskeurmerk aan, zoals het I-Best-label van Hyundai.

Voor service, onderhoud en herstellingen kunnen alle Hyundai-eigenaars bij de Pashuysen-site op Nieuwland 30/B terecht. Jacqueline Pashuysen: “Al onze medewerkers zijn getraind om Hyundai te ondersteunen – technici, verkopers én receptionisten. Hyundai-klanten krijgen het advies en de dienstverlening die ze van Group Pashuysen gewoon zijn.”

 

Over Group PASHUYSEN
Group PASHUYSEN begon in 1955 als Renault-dealer in Aarschot. Het laatste decennium groeide de groep uit tot een sterk merk en een van de meest vooraanstaande verdelers van kwaliteitsautomerken in België. Recent nam de garagegroep – naast de verdeling van gevestigde waarden Renault, Dacia en Isuzu – ook het vernieuwende merk Hyundai in haar aanbod op. Daarmee biedt de dynamische distributeur haar klanten een uiterst volledig gamma topmiddenklassers aan. Met vestigingen in Genk, Sint-Truiden, Aarschot, Tienen en binnenkort in het Leuvense spreidt Group Pashuysen haar dienstverlening over het grootste gedeelte van Zuid-Limburg en Vlaams-Brabant uit. De site in Aarschot blijft het coördinatiecentrum.

 

Meer informatie

Jacqueline Pashuysen
T: 016 56 70 84
M: jacqueline@pashuysen.be
www.pashuysen.be

 

Nieuwe Hyundai-showroom

Group Pashuysen Automotive NV
Ter Heidelaan 43
3200 Aarschot
T: 016 49 80 80
E: hyundai@pashuysen.be