04/01/2016 | Group Pashuysen opent Renault pop-up store in Kinepolis Leuven

Innovatieve diensten, een groot modellenaanbod en persoonlijke totaalservice… al meer dan zestig jaar staat Group Pashuysen particulieren en bedrijven met raad en daad bij. Vandaag is de Renault-concessiehouder de grootste garagegroep in de regio Oost-Brabant en Zuid-Limburg. Automobilisten kunnen bij de vijf vestigingen en twaalf dealers van de groep terecht.

 

Unieke pop-up store als primeur

In 2017 vestigt Group Pashuysen zich ook in Leuven – in een nog te bouwen showroom en garage. Toch wil de concessiehouder het merk Renault nu al naar Leuven brengen. Jacqueline Pashuysen, zaakvoerder van de groep: “We vinden het belangrijk dat onze Leuvense klanten van meet af aan de service krijgen die ze verdienen. Daarom openen we in januari 2016 een Renault-pop-upstore in Kinepolis aan de Diestsestraat. En daar zijn we wel trots op: deze Renault pop-up store in Leuven is een absolute primeur voor België, en zo goed als uniek in Europa. Hij staat symbool voor de service die we onze klanten willen geven: vernieuwend, op maat en dichtbij de mens.”

 

Nieuwe modellen en accessoires

De tijdelijke showroom blijft in de Diestsestraat tot de officiële opening van de nieuwe Leuvense Renault-vestiging in 2017. Leuvenaars ontdekken er de nieuwste modellen van Renault en Dacia, krijgen informatie en verkoopadvies, en vinden er een greep uit Renault Design-aanbod: lederwaren van Initiale Paris, horloges van Renault Sport en de Alpine-kledinglijn.

 

Ook service in Aarschot
Renault/Dacia-klanten zijn ondertussen ook welkom in de andere vestigingen van Group Pashuysen. Jacqueline Pashuysen: “Willen Leuvenaars meer modellen zien dan de pop-up store kan tonen? Hebben ze nood aan onderhoud? Dan verwijzen we hen naar onze hoofdzetel in Aarschot. Let wel: vanaf 1 januari verandert onze straat van naam en wordt ons adres: Gaston Geenslaan 10. Vind de gps die nieuwe straatnaam nog niet? Dan typen mensen het beste de oude in: Nieuwland 30B.”

 

Dynamisch bedrijvencentrum

Group Pashuysen vestigt zijn Leuvense Renault/Dacia-showroom en garage op de voormalige De Stordeur-site aan de Aarschotsesteenweg. Ze worden een onderdeel van een gloednieuw bedrijvencomplex dat de kmo samen met drankenhandel Van Craenenbroeck en klimzaal Hungaria bouwt en zal uitbaten. De nieuwbouw belooft een architecturale parel en een uithangbord voor ondernemend Leuven te worden.

Jacqueline Pashuysen: “We willen een vernieuwend garageconcept en een echte blikvanger neerzetten. Met zijn uitzonderlijke architectuur wordt het complex het eerste markante gebouw dat je tegenkomt als je de stad binnenrijdt. Zo zie je meteen dat Leuven zoveel meer is dan een gezellige studentenstad.”