22/03/2015 | Group Pashuysen St-Truiden neemt deel aan autoshow op de Grote Markt!

Nu de lentekriebels opborrelen en de bloesems voor de deur staan, staan de winkeliers klaar met hun nieuwste collecties. Lentesferen staat natuurlijk in het teken van het lente opendeurweekend. In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 maart kan je komen shoppen in het centrum van Sint-Truiden. Op zondag zijn de winkels open tot 18 uur.

“Shoppen is natuurlijk plezant voor de dames maar ook de heren moeten ons winkelcentrum aantrekkelijk vinden. Daarom zijn we blij dat we opnieuw een autoshow te kunnen presenteren”, zegt Eline Laffut, de manager van Shop & The City.

Autoshow


Op zondag 22 maart zal de Grote Markt ingepalmd worden door fonkelnieuwe wagens. Tussen 12 en  19 uur stellen meer dan tien verschillende automerken van uitsluitend Truiense garagisten hun nieuwste modellen voor. De Grote Markt zal omgebouwd worden tot een gigantische showroom.

Elk merk zal vijf modellen tentoonstellen.  Bovendien krijgt elke dealer ook nog de kans om in de autovrije Stapelstraat en Luikerstraat twee andere modellen aan het publiek te showen.

Het is een uniek moment om de automerken naar de Grote Markt te trekken. Zo maakt de autoshow een prachtige eenheid met de opendeurdag van de winkels.
 
Vorig jaar trok het event zo’n 10.000 bezoekers. “Na het succes van vorig jaar waren dealers en bezoekers vragende partij om een vervolg te breien aan deze succesformule, “ zegt Pascal Vossius, schepen van Middenstand. De toegang is gratis.