24/05/2016 | Nieuwe Renault GRAND SCENIC, gestroomlijnd en elegant met 7 zitplaatsen

Nieuwe GRAND SCÉNIC is de familiewagen bij uitstek en beschikbaar met 7 zitplaatsen. Hij staat echter ook voor een designrevolutie, met:

- Verchroomde of grijsmetalen accessoires, gesculpteerde oppervlakken met prachtig afgewerkte koetswerkzijkanten, en een karakteristieke achterlijn, die hem een dynamisch en elegant silhouet geven.

- Standaard 20"-velgen die u nergens anders in het segment vindt, een tweekleurig koetswerk en een harmonisch interieur die zijn eigentijdse karakter benadrukken.

Ook aan de historische troeven van SCÉNIC (modulariteit en het leven aan boord) werd gedacht, om nog beter te anticiperen op de noden van families. Door het modulaire systeem One Touch (instant) kunt u de achterzetels automatisch neerklappen, om zo een platte vloer te creëren en het inladen te vergemakkelijken. Kiezen voor Nieuwe GRAND SCÉNIC, die 24 cm langer is dan Nieuwe SCÉNIC, da’s ook kiezen voor een groter koffer- en laadvolume: 718 dm3 VDA in 5 zitplaatsen-opstelling, ofwel 222 dm3 VDA meer dan in Nieuwe SCÉNIC.

Nieuwe GRAND SCÉNIC biedt ook een complete waaier aan rijhulpsystemen, waaronder het Actieve Noodremsysteem, met standaard voetgangersdetectie (uniek in het segment), en technologieën van het hogere segment: de MULTI-SENSE ervaring, multimediasysteem R-LINK 2 met een groot 8,7"-scherm en een head-up kleurendisplay. Bovendien kan deze vierde generatie schermen met een Hybrid Assist-aandrijving bestaande uit een dieselmotor met elektrische ondersteuning.


Nieuwe SCÉNIC en Nieuwe GRAND SCÉNIC zullen eind 2016 gecommercialiseerd worden.