07/01/2019 | Nieuwe Renault Kadjar

ONTDEK DE STERKE PUNTEN
VAN UW NIEUWE KADJAR.

   

Echt comfort

Echt comfort
Trek er in stijl op uit, comfortabel geïnstalleerd in uw Nieuwe KADJAR. Verhoogde zetels met instelbare lengte, multifunctioneel stuur, neerklapbare achterbank, USB-poorten en nog heel wat meer.


Echt rijplezier

Echt rijplezier
Met Renault EASY CONNECT op R-Link 2 is het nog nooit zo eenvoudig geweest om de juiste weg te vinden, te telefoneren of te luisteren naar de muziek op uw smartphone. En dankzij het Bose® audiosysteem wordt uw beleving van Nieuwe KADJAR ook een muzikaal hoogstandje.


Echte 4X4

Echte 4X4
Met zijn verhoogde ophanging en zijn drie transmissiemodussen, 4x4, 4x2 Extended Grip en 4x2, beleeft u met Nieuwe KADJAR elke dag nieuwe avonturen. Zo bent u echt klaar om buiten de betreden paden te rijden.


Echte eenvoud

Vraie simplicité
Uw Nieuwe KADJAR is in gelijk welke ruimte in zijn element, zonder stress. Achteruitparkeren? Easy Park Assist neemt de controle van het stuur over, meet de beschikbare ruimte en legt precies uw traject vast.


Echte veiligheid

Vraie sécurité

Het rijden vergemakkelijken is één van de missies van Nieuwe KADJAR. Zijn actief remsysteem detecteert risico's op aanrijdingen, alarmeert indien nodig en remt zelfs in uw plaats!

 

ALLES WETEN OVER NIEUWE KADJAR