09/06/2017 | Ontdek Nieuwe Renault KOLEOS en nieuwe Renault CAPTUR

Met veel plezier nodigen we u tijdens het weekend van 10 en 11 juni uit om Nieuwe Renault KOLEOS te komen ontdekken. Met zijn charismatische en verfijnde lijn zal Nieuwe KOLEOS u verder brengen, welke weg en welk avontuur u ook kiest. Ontdek ook Nieuwe Renault CAPTUR, de succesvolle crossover die zich opnieuw uitvindt met zijn hertekende neus en zijn nog uitgebreidere uitrusting.

 

 

Nieuwe KOLEOS Atletisch design en geraffineerd comfort: een hoogwaardige SUV voor Europa Nadat hij werd voorgesteld op het Internationale Autosalon van Peking 2016 en al werd gelanceerd in Australië, de Golfstaten, bepaalde landen van Zuid‐Amerika en Azië, komt Nieuwe Koleos in juni 2017 ook naar Europa. Deze authentieke SUV positioneert zich in het D‐segment en paart een robuuste en krachtige stijl aan de elegantie, het raffinement en het comfort van een grote berline:  Een gereputeerde vierwielaangedreven technologie  Allewegencapaciteiten dankzij een hoge bodemvrijheid  Een verfijnd interieur en een comfort dat aan de top van dit segment staat  Een lengte van 4,67 meter en een wielbasis van 2,7 meter, goed voor een in dit segment ongeëvenaard plaatsaanbod.  Een geconnecteerde multimedia‐ervaring dankzij de aanraaktablet R‐LINK 2. Samen met Talisman, Talisman Grandtour en Espace vertegenwoordigt Nieuwe Koleos het topgamma van Renault terwijl hij zich tevens boven Captur en Kadjar aan de top van het SUV‐gamma positioneert. Ook krijgt hij als vijfde model na Clio, Espace, Talisman en Captur de signatuur Initiale Paris. Die laatste biedt het beste dat de Renault‐groep te bieden heeft op het vlak van elegantie, comfort, uitrusting en services. Tot slot profiteert Nieuwe Koleos ook van beproefde systemen en technologieën. Het gamma aandrijflijnen werd ontwikkeld om in te spelen op de behoeften en verwachtingen van de Europese markt en omvat twee dieselmotoren die gekoppeld kunnen worden aan een handgeschakelde versnellingsbak of de X‐Tronic‐automaat.

 

 

Nieuwe CAPTUR, nog meer karakter, nog meer geconnecteerd Captur was in 2016 met 215 670 exemplaren de best verkochte cross-over voor de stad in Europa. Hij vindt zichzelf opnieuw uit met een nog karakteristieker design en nieuwe technologie aan boord, maar behoudt zijn praktische karakter. Hij is voor het eerst verkrijgbaar als Initiale Paris.