14/09/2019 | Renault 'Yes' Days op 14 en 15 september

 

Graag nodig ik u uit om het Renault-gamma en al onze uitzonderlijke YES! Deals te ontdekken, zoals bijvoorbeeld een financiering aan 0% JKP (1)  op al onze modellen. Yessss!

 En dat is nog niet alles! Ter gelegenheid van de Renault Yes! dagen op 14 en 15 september kan u de Nieuwe

Renault Clio (her)ontdekken én maakt u zelf kans om er een te winnen (2)! Yes, yes en nog eens yes!

Hoe u dat klaarspeelt? Makkelijk: ga naar renault.be, schrijf u in voor de grote wedstrijd en kom uw deelname valideren in onze showroom.

Kom dus zeker langs op 14 of 15 september.

Jacqueline Pashuysen
Zaakvoerder

 

Special Events:

 

Group PASHUYSEN Aarschot

 Cars & Fashion = Passion

Op 15 september staat u op de eerste rij tijdens een exclusief fashion event. Dan tonen 12 Aarschotse modezaken u de nieuwe trends en het mooiste wat de herfst- en wintercollecties te bieden hebben. Niet toevallig is het in 2019 precies 60 jaar geleden dat het iconische Renault model Caravelle / Floride gelanceerd werd door niemand minder dan stijlicoon Brigitte Bardot. Auto’s en fashion zijn op 15 september, 2 handen op 1 buik.
Deelnemende handelaars: voor ieder wat wils! Arum Lingerie (huis Declercq), Bazar Apart, Bess, Bottine, Deca, L’opéra, Maxim’s Couture, Minichic, Nina Caro, Optiek de Putter, Vaudeville en XL-Mode.
Voor de timing van de verschillende shows zie facebook.com/GroupPashuysen/

 

 

Group PASHUYSEN Leuven

Cars & Beer = Passion

Tijdens de opendeurdagen op 14 & 15 september kan u genieten van een exclusieve biertasting van brouwerij La Grande D’ame uit Herent.

Een biersommelier vertelt u alle geheimen van deze brouwerij en haar smaakvolle en complexe bieren.

In samenwerking met onze buur Prik&Tik VCB Drinks