Onderdelen

Wilt u uw Renault, Dacia, Hyundai of Isuzu een persoonlijke toets geven? U wagen praktischer maken met extra uitrusting? Of hem beter beveiligen. Twijfel niet langer. De Renault, Dacia, Hyundai en Isuzu-accessoires zijn ontworpen op maat van uw wagen en  beantwoorden aan de strikte vereisten van de constructeur op het vlak van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Leuk, handig of trendy: u vindt vast het perfecte accessoire in een van onze verschillende productassortimenten. Group Pashuysen staat te uwer beschikking voor meer info.

Onderdelen

Al onze auto-onderdelen worden rechtstreeks gekocht van de fabrikant. Hierdoor geniet u steeds van een kwalitatief product voor een degelijke prijs. Onze werknemers zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige ervaring. Zij staan u met veel plezier te woord.

Winterwielen

Winterse omstandigheden in België of een trip naar uw wintersportbestemming? Ze stellen hoge eisen aan uw auto en vragen om een optimale controle. Reserveer tijdig uw winterwielenset of maak direct een afspraak voor een wintercheck.
Bij Group Pashuysen bewaren wij GRATIS uw wielenset. Voor een wissel betaalt u bij ons een vast bedrag van € 45. Bij het wisselen van uw set worden deze steeds gereinigd. Waardoor de service optimaal is.

Accessoires

Droomt u ook al jaren van een armsteun? Of hebt u misschien nood aan een handige trekhaak, of een andere accessoire?
Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u hier graag mee verder.