Promoties

 • Renault Pro+
  Renault Pro+
  Gespecialiseerd netwerk Renault Pro+ - Bedrijfswagens Renault Kangoo, Renault Trafic en Renault MasterOntdek Renault Pro+
  Gamma bedrijfswagens Renault Trafic, Renault Master en Renault Kangoo

  Ons gamma bedrijfswagens

  Ontdek ons breed gamma bedrijfswagens. Renault KANGOO, Renault TRAFIC en Renault MASTER passen zich aan aan uw beroep. Ze zijn configureerbaar in honderden versies en beantwoorden aan alle eisen van uw beroep. Carrosserieën, motoren, inrichting van de binnenruimtes… creëer zelf de bedrijfswagen die u nodig hebt.

  Onze omgebouwde wagens

  Geniet van ons aanbod ontwerp op maat. Onze erkende carrosseriebouwers voeren transformaties uit, rekening houdend met het industrieel design, het kwaliteitsniveau en de veiligheid van onze producten. U beschikt zo over de beste condities, zowel op vlak van garantie als dienst na verkoop.

  Gamma getransformeerde bedrijfswagens Renault Trafic ziekenwagen, koelwagen, bijkomende aanpassing.
  Gamma elektrische wagens Renault Z.E. voor professionals: Renault Kangoo, Renault Kangoo Maxi

  Ons aanbod Z.E.-wagens

  Gezien we ons aanbod continu innoveren en diversifiëren, stellen we u ook 2 elektrische bedrijfswagens voor: Renault KANGOO Z.E., Zéro Emission versie van onze meest verkochte bedrijfswagen. Renault TWIZY Cargo, voor snelle levering in een stedelijke omgeving. 


  Gespecialiseerd netwerk Renault Pro+: Gamma bedrijfswagens Renault Master, Renault Trafic en Renault Kangoo

  Ons gespecialiseerd netwerk Renault Pro+

  Nieuwe voertuigen en occasies, accessoires, uitrusting, financieringen, onderhoud… Onze gespecialiseerde teams maken uw keuzes eenvoudiger en garanderen uw mobiliteit.

  Aangepaste services

  Is uw tijd kostbaar? Ontdek onze services voor aankoop en onderhoud van uw wagen. Financiering en fiscaliteit, uitrusting en accessoires, beheer van wagenparken, onderhoud... Onze roeping: u het leven op alle vlakken eenvoudiger te maken.

  Netwerk Renault Pro+ services voor professionele klanten van Renault bedrijfsvoertuigen


 • Michelin winterbanden
  Michelin winterbanden

  HET VERSCHIL TUSSEN WINTER- EN ZOMERBANDEN

   

  Als u geen specialist bent kan het moeilijk zijn om het verschil tussen winter- en zomerbanden te begrijpen. Ontdek met deze gids welke band het beste overeenstemt met uw behoeften.

   

  Wat zijn de specifieke eigenschappen van winterbanden?

  In vergelijking met zomerbanden hebben winterbanden rubberen verbindingen die zacht blijven bij koude temperaturen. Ook hebben ze een sterk gegroefde profieldiepte die voor een optimale prestatie zorgt in koude omstandigheden (droog of nat wegdek, ijs of sneeuw). Ze zijn herkenbaar aan hun speciale markeringen op de zijkant: een “M+S” symbool of 3PMSF-wintermarkering (Three Peak Mountain Snow Flake).

  Puur reglementair gezien zijn banden met “M+S” markeringen op de zijwanden winterbanden. Deze markering is echter niet gekoppeld aan een verplichte prestatietest, waardoor er geen prestatiegarantie geassocieerd wordt met “M+S” gemarkeerde banden.

  Integendeel, 3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake) gemarkeerde banden zijn winterbanden die goedgekeurd werden via een gereguleerde test om het juiste niveau van de prestaties onder winterse omstandigheden te garanderen. Michelin raadt aan 3PMSF gemarkeerde banden te gebruiken tijdens het winterseizoen.

   

  Wat zijn de beste weersomstandigheden om met winterbanden te rijden?

  Banden die gecertificeerd zijn voor de winter moeten op uw voertuig geplaatst worden van zodra de temperatuur onder +7°C zakt. Dit is meestal het geval in de periode van midden oktober tot midden april, afhankelijk van het weer.

   

  Wat zijn de beste weersomstandigheden om met zomerbanden te rijden?

  Anderzijds garanderen zomerbanden de maximale veiligheidsprestaties boven +7°C. Hun verbindingen en design zorgen voor een goede grip en hantering in warmere weersomstandigheden op zowel droog als nat wegdek. Dit terwijl ze voor een hoger niveau van duurzaamheid, efficiënt brandstofverbruik en comfort zorgen.

   

  Een laatste reistip

  Anderzijds garanderen zomerbanden de maximale veiligheidsprestaties boven +7°C. Hun verbindingen Als u voor winterbanden kiest, vergeet dan niet om een set van 4 banden te nemen om zo de stabiliteit van het voertuig te behouden

 • Bezoek onze webshop Renault en Dacia accessoires

  Bezoek onze webshop waar u alle accessoires vindt voor uw Renault, Dacia, Hyundai of Isuzu.

  Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt, contacteer ons dan vrijblijvend via e-mail naar magazijn@pashuysen.be of tel 016 56 70 84