Aarschot - Ter Heidelaan

Group Pashuysen opende een nieuwe Hyundai-showroom op de Ter Heidelaan 43 in Aarschot - speciaal voor de verkoop van dit merk. In deze showroom krijgt Hyundai de ruimte die het verdient en kunnen klanten in alle rust het merk en al zijn modellen ontdekken.

Op de Hyundai-site biedt Group Pashuysen voortaan ook een select aanbod tweedehands wagens met kwaliteitskeurmerk aan, zoals het I-Best-label van Hyundai. Tevens worden complementair met het aanbod Hyundai de pick-up's van het merk Isuzu aangeboden op deze site.

Voor service, onderhoud en herstellingen kunnen alle Hyundai en Isuzu-eigenaars bij de Pashuysen-site op Gaston Geenslaan 10-12 te Aarschot terecht.

          

Nieuws

  • Profiteer tijdens de Big Deal Days van uitzonderlijke kortingen (tot -39%!) op meer dan 450 gloednieuwe en directiewagens. Schrijf je nu snel in en ontdek het volledige aanbod in primeur

  • Speciale zomerserie “GO!” met unieke accenten onderstreept partnership van Hyundai met het WK 2018 in Rusland. De GO speciale edities zijn voorzien op de i10, i20 vijfdeurs, i30 vijfdeurs en Wagon, de Tucson en de Santa Fe.

  • De All-New Kona Electric laat de klant proeven van de twee snelst groeiende trends in de autowereld: EV en SUV. Hij is de volgende onvervalste SUV in het krachtige assortiment van Hyundai Motor en heeft dus dezelfde expressieve vormgeving en onverschrokken allure als zijn oudere broer met verbrandingsmotor.